23, 24, 25, 26 mei

Nederlandse Brouwerij dagen

Proef, proost, ontdek

& geniet bij De Werf

16 t/m 26 mei is de week van het Nederlandse Bier. Dit laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Daarom hebben wij deze week een aantal leuke activiteiten gepland waarin je kan ontdekken en proeven wat Brouwerij De Werf te bieden heeft. Kom proeven, proosten en genieten met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Op de vriendschap! Proost!

DONDERDAG 23 mei

BFF High Beer (wine)

Beer, Food & Fun zijn de beste vrienden. Bel, app of roep je BFF’s bij elkaar en kom High Beer’n bij De Werf. Ook in combinatie met wijn te krijgen. Proost!
19,5 pp (Reserveren gewenst).

VRIJDAG 24 mei

Bier diner + Rondleiding

Ontdek de smaak van Brouwerij De Werf. Onze hoofdbrouwer Arjen leid je rond in de brouwerij en chef Rob verrast je met een Luxe 4 gangenmenu met bijpassende bieren of wijnen. Aanvang 17.30
40,- pp (Reserveren verplicht)

ZATERDAG 25 mei

Rondleidingen + Proeverij

Deze zaterdag houden we open brouwerij. Tussen 14:00 en 18:00 zal er elk heel uur een rondleiding gegeven worden. Dit gaat in combinatie met een proeverijtje van 4 bieren met een plankje.
14,5 pp (Reserveren gewenst)

ZONDAG 26 mei

Masterclass BIER

Om de week van het Nederlandse bier af te sluiten zal top biersommelier Frans Ruiter, jou en je BFF’s, alle ins en outs van bier vertellen. Frans neemt je mee op rondreis door de bierwereld en leert je alles over bier proeven, foodpairing en het hele brouwproces. Ontdek welke gerechten en bieren de beste vrienden zijn. Aanvang: 15.00. Deze masterclass duurt ongeveer 3 uur.
40,- pp (Reserveren verplicht)

Reserveren

proeflokaal@brouwerijdewerf.nl

0228-222160

of bij je BFF aan de bar!