The Place To BFF in

Enkhuizen

In een oude scheepswerf midden in de historische binnenstad van Enkhuizen is Brouwerij De Werf gevestigd. Hier brouwen we heerlijke bieren en vieren we het leven. Samen met┬ávrienden, kennissen, familie, collegaÔÇÖs,┬ábekenden en onbekenden. Op de vriendschap. Proost!

say hi, to your new BFF

craft beer, comfort food & lots of fun

Bij ons staat alles in het teken van Beer, Food & Fun (BFF). In ons sfeervolle proeflokaal geniet je van onze eigen gebrouwen bieren, smakelijke gerechten, verschillende proeverijen en verslavend lekker fingerfood. Ook hebben wij een grote zonnige biertuin aan het water, waar je uitkijkt over de oude binnenhaven van Enkhuizen.

Wij zijn gek op bier, gek op eten en we houden van gezelligheid. Veel gezelligheid. Daarom worden er regelmatig evenementen georganiseerd, feestjes gegeven, passies gedeeld, rondleidingen gedaan en vrienden gemaakt. Het water in en om Enkhuizen verbroedert. Kom eens langs!

Kom eens langs!

Op 3 minuten lopen van station Enkhuizen ligt Brouwerij De Werf. Vanuit het station loopt je direct de oude binnenstad in. Tevens beschikt Station Enkhuizen over een grote parkeerplaats waar je gratis kan parkeren.